Tarvitsetko valokuvia verkkosivuille? Uudet päivitetyt kuvat henkilöstöstä? Oletko aloittava yrittäjä, jonka yrityksen imago on vasta rakentumassa? Kuinka tahansa, kuvien valta on nykypäivänä suuri – ja se näkyy myös yritysmarkkinoilla. Jotta erotut kilpailijoista positiivisesti, panosta sisältöön! Valokuvaajan kanssa suunniteltuihin kuviin saat yrityksesi luonnetta esiin – laadukkaasti. Yrityskuvaus voi olla luovaa hulluttelua, uskottavuuden löytämistä ja ennen kaikkea sitä, mitä juuri sinun yrityksesi tarvitsee.

Tarjoan kuvauspalveluita yrityksille erityisesti Loimaan seudulla ja lähikunnissa. Minulta saat tuotekuvat ja yrityksesi toimintaa esittelevät kuvat sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille ja muihin käyttämiisi markkinointikanaviin. Kuvissa huomioidaan yrityksen kohderyhmä ja tarvittaessa aiempi kuvallinen ilme. Jokainen kuvaus (kuten yrityskin) on omanlaisensa ja ennen kaikkea toivon pääseväni tekemään yhteistyötä ja keskustelemaan siitä, mitä tunnetta ja ajatuksia kuvilla halutaan herättää yrityksesi asiakaskunnassa.

Kuvaukset suunnitellaan yrityksesi tarpeiden perusteella. Tarvitsetko kuvamateriaalia, jossa näkyy työympäristösi? Auttaisivatko edustavat kuvat toimitiloistasi yrityksesi verkkosivuilla houkuttelemaan lisää kävijöitä? Kaipaatko hyviä muotokuvia itsestäsi tai henkilöstöstä?

Verkkosivujen visuaalisuudella on nykypäivänä valtavan paljon merkitystä. Ulkoasun lisäksi valokuvat ovat keskeinen tekijä verkkosivuston ulkoisessa ilmeessä. Kuvat ja sisältö ovat vähintäänkin yhtä tärkeitä. Houkuttelevat kuvat tuovat tuotteesi ja palvelusi parhaalla mahdollisella tavalla esiin ja herättävät potentiaalisissa ostajissa mielenkiinnon, mutta myös luovat yrityksesi sanomaa ja mielikuvia.

Voit varata joko kuvauspaketin (sopii yksityisyrittäjille ja pk-yrityksille) tai tuotekuvauksen (joka sopii niin verkkokaupalle kuin kivijalkaliikkeelle).

VALITSE SOPIVA KUVAUSPAKETTI ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksellesi vaikuttavaa kuvamateriaalia!

HINNASTO (tuotekuvista kysy erillinen tarjous)

Hinnat eivät sisällä alv. (24%).

Yrityskuvaus S

Kuvaus yrityksen perustarpeisiin. Kuvat voivat olla esim. henkilökuvia, dokumentaarisia kuvia työskentelystä tai kuvia toimi/liiketiloista.

Kuvaus miljöössä tai yrityksen/yrittäjän tiloissa.

DIGITAALISET KUVATIEDOSTOT
Kuvien määrä noin 20 kpl

KUVAUSAIKA noin 2h

Yrityskuvaus M

Kuvaus yrityksen perustarpeisiin. Kuvat voivat olla esim. henkilökuvia, dokumentaarisia kuvia työskentelystä tai kuvia toimi/liiketiloista.

Kuvaus miljöössä tai yrityksen/yrittäjän tiloissa.

DIGITAALISET KUVATIEDOSTOT
Kuvien määrä noin 40 kpl

KUVAUSAIKA noin 4h

Yrityskuvaus L

Kuvaus suunnitellaan yrityksen tarpeiden mukaisesti. Kuvat voivat olla esim. henkilökuvia, dokumentaarisia kuvia työskentelystä tai kuvia toimi/liiketiloista.

Kuvaus miljöössä tai yrityksen/yrittäjän tiloissa.

DIGITAALISET KUVATIEDOSTOT
Kuvien määrä noin 80 kpl

KUVAUSAIKA noin 8h

Kuvauspakettien hintaan sisältyvät myös matkakulut Loimaan seudulla (Loimaa + 20km säteellä). Ylimenevät kilometrit 0,40€/km.

Varaa kuvausaika tai kysy tarkennuksia ja lisätietoja sähköpostilla valokuvaajajennilaaksonen@gmail.com.