Kasvavan lapsen ikävaiheet on ihana tallettaa kuviksi, joista on iloa niin lähipiirille kuin myöhemmin myös lapselle itselleen.

Kuvaan lapsikuvaukset ja perhekuvaukset sekä raskauskuvaukset miljöössä tai vaihtoehtoisesti asiakkaan kotiympäristössä. Toimialueeni on Lounais-Suomi (pääosin Loimaa ja sen lähiseutu, mutta otan kuvaustöitä vastaan myös esimerkiksi Forssan, Turun ja Porin alueelta).

Olen itse pienen lapsen äiti ja kuvannut lapsia ja perheitä monta vuotta. Tulen hyvin toimeen pienten kanssa ja kohtaan heidät aina ennakkoluulottomasti ja lempeästi. Kuvausotteeni on dokumentaarinen ja niinpä kuvauksissakin parasta on, kun lapsi saa esiintyä kameralle omana itsenään ja tarvittaessa jopa unohtaa kameran kokonaan. Kuvaajana suosittelen, että lapsi- ja perhekuvauksissa kuvausaika valitaan lasten päivärytmiin sopivaksi, pienten lasten kanssa mieluiten aamupäivään. Kuvauksiin voi myös halutessaan varata rekvisiittaa mukaan (esimerkiksi puukoreja, ilmapalloja, saippuakuplia tai puisia leluja).

Hinnasto lapsikuvaus / perhekuvaus / odotusajankuvaus:

Kuvauspaketti S

30-60min kuvausaika

Koevedokset

5 käsiteltyä digitaalista kuvaa

Kuvauspaketti M

30-90min kuvausaika

Koevedokset

10 käsiteltyä digitaalista kuvaa

Kuvauspaketti L

60-90min kuvausaika

Koevedokset

15 käsiteltyä digitaalista kuvaa

Koevedoksista valitut lisäkuvat 15€/kpl. Kuvauspakettien hintaan sisältyvät myös matkakulut Loimaan seudulla (Loimaa + 20km säteellä). Ylimenevät kilometrit 0,40€/km.

Voit varata lapsikuvaukset sekä raskausajan- ja perhekuvaukset Loimaalla ja lähiseudulla kauttani helpoiten sähköpostilla: valokuvaajajennilaaksonen@gmail.com