Tahdon. I do. | Hääkuvaus Lounais-Suomi (Loimaa, Turku, Salo, Forssa ja lähiseudut)

Häät ovat onnen ja ilon juhla, jotka ansaitsevat tulla nähdyksi vielä varsinaisen juhlan jälkeenkin. Elämänne tärkein juhlapäivä jää kuvamuistojen avulla elämään vuosiksi eteenpäin.

Dokumentaarinen hääkuvaus sisältää niin potrettikuvat kuin vihkitilaisuuden ja hääjuhlan dokumentoimisen. Halutessasi voit valita myös pelkät potrettikuvat ja/tai vihkitilaisuuden kuvaamisen. Kuvat toimitetaan latauslinkillä, digitaalisessa muodossa.

Voit varata minut kuvaamaan häihisi Lounais-Suomessa. Kuvaan pääosin Loimaalla ja sen lähialueilla, mutta tarvittaessa myös Turun, Porin, Salon, Forssan ym. alueella. Hinnasto sivun alalaidassa.

Hääkuvausten hinnasto:

Hääpotretit

1,5h kuvausaika
Koevedokset
10 digitaalista valmiiksi käsiteltyä kuvaa

Vihkitilaisuus

Noin 1h kuvausaika
Toimitettavien kuvien määrä 40-50kpl

Hääpotretit + vihkitilaisuus

Noin 3h kuvauspäivä
Sisältää hääpotretit ja vihkitilaisuuden kuvaamisen
Koevedokset potreteista ja 10 digitaalista valmiiksi käsiteltyä kuvaa
Vihkitilaisuudesta toimitettavien kuvien määrä 40-50kpl

Dokumentaarinen hääkuvaus

8h kuvauspäivä
Sisältää hääpotretit, vihkitilaisuuden ja häiden juhlapaikalla kuvaamisen
Koevedokset potreteista ja 10 digitaalista valmiiksi käsiteltyä kuvaa
Vihkitilaisuudesta ja juhlista toimitettavien kuvien määrä yhteensä 300-400kpl

Lisätunnit 100€ jokaiselta alkavalta tunnilta

Mahdolliset lisäkuvat potrettien koevedoksista 15€/kpl. Kuvauspakettien hintaan sisältyvät myös matkakulut Loimaan seudulla (Loimaa + 20km säteellä). Ylimenevät kilometrit 0,40€/km.

Huomaathan, että:
Kaikkiin paketteihin sisältyy 100€ varausmaksu, joka maksetaan 2 kuukautta ennen häiden/kuvausten ajankohtaa. Varausmaksu sisältyy koko kuvauksen hinnoitteluun. Eli esim. 1100€ hinnasta 100€ maksetaan etukäteen ja 1000€ häiden/kuvausten jälkeen.

Varaa dokumentaarinen hääkuvaus ajoissa! Voit olla minuun helpoiten yhteydessä sähköpostitse: valokuvaajajennilaaksonen@gmail.com. Teen kuvauksia pääosin Loimaalla ja sen lähiseudulla, mutta myös muualla Lounais-Suomessa ja sen lähellä (Turku, Salo, Pori, Forssa jne.). Myös kesälle 2022 vielä aikoja vapaana.